Twinnen met je mini-boof in een Puffin Boyfriend jeans.

Wegens het succes van de Puffin Boyfriend jeans voor kinderen van 2-14 jaar heeft BOOF goed nieuws. De broekjes zijn weer aangevuld (back in stock!) én BOOF brengt een extra maat 176 (eventueel voor mama) op de markt! Hoe leuk is het om te twinnen met je mini-boof?

  • Maat 164, komt overeen met een xs.
  • Maat 176, komt overeen met een s/m
  • Vanaf juli is de puffin ook in¬†zwart verkrijgbaar!¬†


Hello "Puffin" boyfriend jeans! 

De boyfriend jeans is heel erg stoer voor elk seizoen. In de zomer met sandaal of slipper, in de herfst/lente met een sneaker en in de winter met een laars en stoere jack. Je hoort het al, dit wordt een ‚Äėmust-have fashion item‚Äô.
 
Op de foto wordt een maat 128 gedragen en deze zit perfect. Gecombineerd met een rode sneaker en gele trui voor een hipstereffect. Natuurlijk kan de puffin ook heel stoer gecombineerd worden, met een shirt of als het iets formeler moet met een wit hemd en ballerina’s.
 
'De Puffin' boyfriend jeans is exclusief bij BOOF verkrijgbaar. Beperkte voorraad op = op. 

  
Buy Now
GESCHIEDENIS BOYFRIEND JEANS
Waarom heet het nou 'boyfriend' jeans? Dat kun je vast wel raden; vrouwen trokken een broek van hun vriendje aan en daarmee was de boyfriend look geboren. Tegenwoordig hoef je niet meer de broek van je vriend in te pikken, maar zijn er speciale boyfriend jeans op de markt die het vrouwelijke figuur meer flatteren.De boyfriends jeans gaan al een tijdje mee. In 2009 bereikte deze broek een piek in populariteit, je kon de straat niet op zonder een boyfriend spijkerbroek te zien. Katie Holmes wordt gezien als de trendsetter van deze wijde broek, zij werd als eerste gespot in de spijkerbroek van haar toenmalige man Tom Cruise. Al gauw deden celebrities als Sarah Jessica Parker, Reese Witherspoon en Sienna Miller haar na.
Loading...